Op zoek naar een educatieve workshop of les waar muziek in zit? Cup a Music biedt een breed aanbod van diensten, docenten en artiesten voor de perfecte invulling van jouw idee. Cup a Music heeft meer dan 10 jaar ervaring in het geven van muziekeducatie voor zowel basisscholen als het voortgezet, hoger en speciaal onderwijs.

Bekijk de promovideo
Cup a Music - Muziekonderwijs en educatie

Lessen

De leerlingen worden getriggerd actief deel te nemen aan workshops over ritme, song- writing, rap, dans en entertainment. Dit alles opgezet vanuit leerdoelen en om meer muziek in de klas te integreren. Bekijk ons lesaanbod.

Impuls Muziekonderwijs

Met de subsidieregeling 'Impuls muziekonderwijs van het Fonds voor Cultuurparticipatie' kunnen scholen investeren in meer en beter muziekonderwijs op de basisschool. Cup a Music biedt een passend aanbod.

Scholen

"(...) Leerlingen leerden allerlei ritmes aan op verschillende materialen. De energie, beleving en het enthousiasme die de leerlingen op dat moment beleefden was overweldigend! Een aanrader voor elke school! " - Sjoerd Wassink (Directeur openbare daltonbasisschool Jan Ligthart)

© Cupamusic.com | All rights reserved
Webdesign by Themeum.com / Nikki de Kerf